728x90px covid-aj-onti-01
D'esquerra a dreta, Vicente Esparza, Jorge Soler i Rafa Torró.

Tret d’eixida als Moros i Cristians d’Ontinyent del 2018

La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent anunciava aquest cap de setmana qui serà el pregoner del Mercat Medieval de 2018, el dissenyador del cartell de les Festes i el director de la marxa mora “Chimo”.

Pregoner del Mercat Medieval

El pregoner del Mercat Medieval serà Vicente Eugenio Esparza Mollà. Aquest pregó, així com el mateix Mercat, tindran lloc en el marc dels actes del Mig Any fester, que acollirà la ciutat en febrer.

Vicente Esparza és un apassionat de la festa de Moros i Cristians, dins la qual ha tingut un paper actiu i ha format part tants dels Contrabandistes com dels Moros marinos, la seua comparsa actual. A més, també participa d’altres festivitats, com la de Sant Antoni o la Setmana Santa ontinyentina, de les quals ja ha sigut pregoner, en 2012 i 2013 respectivament.

Disseny del Cartell

Pel que fa al disseny del cartell per a les Festes de 2018, l’encàrrec de l’Ajuntament a proposta de la Societat de Festers ha recaigut sobre el dissenyador Rafa Torró Ferrero.

Rafa Torró ha aconseguit diversos premis i reconeixements pels seus treballs i cartells, sobretot de temàtica festera, a diverses localitats. A més, també ha dissenyat vestimenta i boatos per a diferents càrrecs. És també escultor i entre les seues obres figuren l’escultura oficial del 150 aniversari de la festa morocristiana d’Ontinyent o la del Primer Congreso de Embajadas y Embajadores de la Fiesta de Moros y Cristianos.

Direcció de “Chimo”

Respecte a la direcció de la marxa mora Chimo per a 2018, serà Jorge Soler Carbó l’encarregat de dur la batuta en el tancament de l’acte de l’Entrada de Bandes.

Jorge Soler destaca pel seu caràcter polifacètic dins el món de la música. A més de músic, ha sigut director de diferents bandes, fundador i membre de grups de càmera, col·laborador en diverses gravacions com a director i com a músic (amb l’oboé i el corn anglés), i professor, entre altres. A més, ha aconseguit nombrosos premis en les seues diferents facetes dins el món de la música.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Avancen el pagament per a posar-se al dia amb autònoms i empreses

L’Ajuntament d’Ontinyent tanca el mes de març posant-se al dia amb autònoms i empreses proveïdores …