04/12/2023 - 1:06
Més

  Tret d’eixida als Moros i Cristians d’Ontinyent del 2018

  Altres notícies

  La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent anunciava aquest cap de setmana qui serà el pregoner del Mercat Medieval de 2018, el dissenyador del cartell de les Festes i el director de la marxa mora “Chimo”.

  Pregoner del Mercat Medieval

  El pregoner del Mercat Medieval serà Vicente Eugenio Esparza Mollà. Aquest pregó, així com el mateix Mercat, tindran lloc en el marc dels actes del Mig Any fester, que acollirà la ciutat en febrer.

  Vicente Esparza és un apassionat de la festa de Moros i Cristians, dins la qual ha tingut un paper actiu i ha format part tants dels Contrabandistes com dels Moros marinos, la seua comparsa actual. A més, també participa d’altres festivitats, com la de Sant Antoni o la Setmana Santa ontinyentina, de les quals ja ha sigut pregoner, en 2012 i 2013 respectivament.

  Disseny del Cartell

  Pel que fa al disseny del cartell per a les Festes de 2018, l’encàrrec de l’Ajuntament a proposta de la Societat de Festers ha recaigut sobre el dissenyador Rafa Torró Ferrero.

  Rafa Torró ha aconseguit diversos premis i reconeixements pels seus treballs i cartells, sobretot de temàtica festera, a diverses localitats. A més, també ha dissenyat vestimenta i boatos per a diferents càrrecs. És també escultor i entre les seues obres figuren l’escultura oficial del 150 aniversari de la festa morocristiana d’Ontinyent o la del Primer Congreso de Embajadas y Embajadores de la Fiesta de Moros y Cristianos.

  Direcció de “Chimo”

  Respecte a la direcció de la marxa mora Chimo per a 2018, serà Jorge Soler Carbó l’encarregat de dur la batuta en el tancament de l’acte de l’Entrada de Bandes.

  Jorge Soler destaca pel seu caràcter polifacètic dins el món de la música. A més de músic, ha sigut director de diferents bandes, fundador i membre de grups de càmera, col·laborador en diverses gravacions com a director i com a músic (amb l’oboé i el corn anglés), i professor, entre altres. A més, ha aconseguit nombrosos premis en les seues diferents facetes dins el món de la música.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -