12/06/2024 - 23:07
Més

  L’Olleria gaudix de la seua nova piscina més segura i accessible reformada amb ajuda de la Diputació

  Altres notícies

  El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha visitat este divendres el municipi de L’Olleria, a la comarca de la Vall d’Albaida. Acompanyat per l’alcalde, Ramón Vidal, i membres de la corporació local, Mompó s’ha desplaçat fins a la piscina municipal, en la reforma integral de la qual ha participat la Diputació, a través d’una aportació de 250.000 euros inclosa en el Pla d’Inversions 2020-21.

  En paraules de Mompó, “estes actuacions dels ajuntaments per a millorar les seues infraestructures i serveis són el millor exemple de la responsabilitat dels alcaldes i alcaldesses a l’hora de prioritzar les necessitats dels seus veïns, i també del suport incondicional que presta la Diputació als pobles i a les comarques, especialment a aquells que més depenen de la institució”.

  La reforma integral de la piscina de L’Olleria, inclosos els vestuaris, es va finalitzar fa a penes unes setmanes i des de principis d’agost el recinte va tornar a obrir les seues portes amb unes instal·lacions més accessibles, zones verdes i d’ombra i nous jocs infantils. El cost total de l’actuació s’acosta als 800.000 euros i, segons apunta l’alcalde, “està sent tot un èxit des de la reobertura”. A més del nou disseny dels gots i la millora de l’accessibilitat tant de la piscina gran com de la infantil, Ramón Vidal destaca “l’ampliació de les zones d’ombra, la instal·lació solar tèrmica en els vestuaris i els nous jocs per als xiquets”, en un projecte que va haver de detindre’s i tornar a arrancar i que finalment “està al servei del poble amb l’ajuda inestimable de la Diputació”.

  L’alcalde de L’Olleria i el president de la Diputació van repassar també altres projectes que estan en marxa en el municipi i que s’executen amb fons provincials, cas de la remodelació de la plaça de Loreto, amb un pressupost d’una mica més de 300.000 euros; l’asfaltat de diferents carrers del nucli urbà i camins rurals, en el qual la institució provincial invertirà altres 250.000 euros; i la renovació de la xarxa d’aigua potable en el Camí Cuerna, amb la instal·lació d’una nova canonada que comptarà igualment amb una subvenció de més de 100.000 euros per part de la Diputació.

  Vicent Mompó va assegurar en la seua visita a L’Olleria que la institució que presidix “estarà més prop dels pobles i de les seues necessitats, i escoltarem els ajuntaments per a tractar d’ajudar-los allí on puga arribar la Diputació, especialment als municipis amb menys recursos, que són els que més la necessiten”. Per part seua, Ramón Vidal va avançar alguns dels projectes que té al cap de cara a la legislatura recentment estrenada, com és la renovació de la gespa en un dels dos camps de futbol amb els quals compta L’Olleria.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -