IniciVall d'AlbaidaL'OlleriaL'Olleria inicia la reforma de la seua piscina municipal

L’Olleria inicia la reforma de la seua piscina municipal

L’Ajuntament ha posat en marxa l’obra de reforma de l’àrea de la Piscina d’Estiu de L’Olleria, inclosa al Pla d’Inversions de la Diputació de València. Un obra molt necessària i demandada per tota la població que suposarà una inversió de 499.884,40 €, dels quals 246.342,01 € estaran aportats per la Diputació i els 253.542,39 € restants, per l’Ajuntament de L’Olleria.
Concretament, aquesta actuació reduirà les barreres d’accessibilitat, ampliarà la superfície d’aigua, que a més, podrà ser utilitzada millor amb una reducció de profunditat de la mateixa i crearà espais recreatius amb ombra al voltant, que faran molt atractiu passar els dies d’estiu a L’Olleria.

També es canviarà el sistema de cloració de l’aigua, fent servir la cloració salina, aconseguint una aigua d’una qualitat superior per als usuaris, evitant així que es banyen en una aigua amb productes químics i per tant, menys agressiva per a la pell i les mucoses dels banyistes.

A més, la zona infantil s’elevarà respecte de l’actualitat, i quedarà a la mateixa cota que el got de la piscina gran, quedant tot en un mateix pla i en ella s’afegirà una zona de jocs infantils d’aigua amb un got de piscina sense profunditat considerable, fins a un màxim de 30 cm, on els més menuts podran gaudir de diferents elements lúdics d’aigua.
L’accés a la Piscina gran serà mitjançant una rampa que anirà entrant de forma progressiva cap al fons, intentant simular una platja, i amb açò millorar l’accessibilitat. El fons de la Piscina serà reduït a 1,80 metres.

També en aquesta adequació de la Piscina de L’Olleria es reformarà l’edifici de vestuaris, que a més, donarà accés per les dues parts, d’aquesta manera, l’edifici podrà utilitzar-se durant la temporada d’estiu per a donar servei als usuaris de la piscina d’estiu, i durant la resta de l’any, podrà ser utilitzat pels usuaris del poliesportiu, donant un servici de millor qualitat. A més, es canviarà part del mur perimetral que dona al carrer San Felipe.

Amb aquestes actuacions, s’intentarà potenciar la utilització de la piscina, amb una visió més recreativa i facilitar una major utilització de tota la seua superfície, així com rendibilitzar els recursos del poliesportiu i fer un poliesportiu més adequat a les necessitats de la població.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular