728x90px covid-aj-onti-01

El Mercat d’Albaida renova la seua imatge amb una ajuda de la Generalitat de 47.300€

El director general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa ha visitat este matí el mercat municipal d’Albaida. Costa ha estat acompanyat per l’alcalde, Josep Antoni Albert, així com per la regidora de Promoció Econòmica, Lucia Company, el President de l’associació del mercat, Angel Soler, el responsable de l’estudi del mercat, Pedro Reig i els tècnics municipals. 

L’objecte de la visita, segons ha explicat l’alcalde, ha estat “conéixer els treballs de millora i canvi d’imatge que s’han dut a terme els últims mesos al mercat.  Una actuació que recollia l’estudi de les necessitats del mercat del mercat que es va realitzar l’any 2017”.  L’edifici, que cumplirà 35 anys i que va ser rehabilitar l’any 1992, necessitava renovar-se per encarar amb èxit el seu paper comercial i social de la ciutat.  D’esta manera s’ha remodelat l’interior de l’establiment per oferir una imatge més moderna i actualitzada tant de l’espai interior, amb nou mobiliari i repintat de les instal·lacions com també col·locant noves lones per a les parades. També s’ha redissenyat la imatge exterior de les tendes amb un nou logotip per al mercat municipal. A  més, els mercaders pel seu compte han estrenat uniformes i un etiquetatge harmonitzat amb la nova imatge del mercat per als productes a la venda.  La millora de la il·luminació de l’espai també ha estat una de les prioritats de la reforma,  a més s’ha instal·lat a l’entrada una nova porta automàtica de vidre. L’alcalde qualifica aquesta actuació “com un projecte de futur important per als mercaders que no s’acaba ací. Esta és la primera actuació important que es realitza al mercat després d’uns quants anys i que respon a l’estudi realitzat l’any 2017 en el que s’establien les necessitats d’aquest servei”. A més, l’alcalde ha coincidit amb el director general sobre la conveniència de continuar invertint per a millorar el mercat municipal, aprofitant la nova convocatòria d’ajudes llançada recentment per la Direcció General de Comerç i Consum. D’altra banda, s’ha presentat un tríptic com a campanya promocional que pretén informar als ciutadans de les reformes que s’han dut a terme i de promoure la compra al mercat municipal i els seus beneficis. A més, l’Ajuntament ha iniciat un procés d’agilització d’autoritzacions de nous comerços al mercat, tant a l’interior com en l’exterior. Conscients de la importància del mercat, s’està treballant en actualitzar la redacció de l’actual reglament del mercat, introduint els canvis més adients i necessaris per a un millor funcionament, adaptant-lo a la nova normativa autonòmica.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida demana la participació ciutadana per a elaborar les seues ordenances municipals

L’Ajuntament d’Albaida ha establert els mecanismes per a la participació ciutadana en les seues ordenances …