Albaida acudeix a la reunió dels pobles afectats per les pluges amb el President de la Generalitat

Diferents alcaldes i alcaldesses de la Vall d’Albaida i la Costera s’han reunit en el Palau de la Generalitat amb el president Ximo Puig i la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo per a conèixer quina és la situació de les ajudes i els plans de l’ens autonòmic per resoldre els problemes derivats de les fortes pluges de setembre.

Des de la conselleria encapçalada per Bravo s’han desgranat diferents línies d’acció per a ajudar a les persones que s’han vist afectades i s’ha posat en palés la necessitat d’actuar sobre el teixit industrial i agrari de la comarca i s’ha compromés en un pla de reconstrucció per a poder tornar a la normalitat de l’activitat econòmica dels municipis de la Vall d’Albaida i la Costera.


Per la seua banda l’alcalde d’Albaida, Josep Albert, ha pres la paraula per expressar “la necessitat de buscar la col·laboració i cooperació de la Conferència Hidrogràfica del Xúquer” així com ha manifestat que “les ajudes arriben prompte a les persones afectades, així com a la indústria i al sector agrari”. A més Albert ha fet arribar quins són els problemes reals a la ciutat d’Albaida, gran part d’ells derivats per la carretera i la falta de canalització en alguns trams del Barranc del Bouet, el que provoca que hi haja zones inundables al nucli urbà i desperfectes en altres zones.

Tramitació d’ajudes de Conselleria

A més, a l’Ajuntament d’Albaida ja estan els impresos per a poder sol·licitar les ajudes per danys en habitatges i el seu contingut per a particulars, que inclouen vehicles així com electrodomèstics, desperfectes en l’habitatge, mobiliari, entre d’altres. Les persones afectades han d’acudir a l’Ajuntament on se l’informarà i procuraran els formularis a emplenar, a més d’aportar la documentació i fotografies. El termini està obert fins al dia 10 d’octubre.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La cultura segura envaïx l’estiu albaidí

Malgrat la suspensió dels actes de la Fira de Juliol a Albaida, la ciutat ha …