12/06/2024 - 20:51
Més

  PSPV-PSOE Aielo: Aielo de Malferit ha d’obrir una nova etapa sense Pinter

  Altres notícies

  Aielo de Malferit ha d’obrir una nova etapa sense Pinter al capdavant. Després de l’anul·lació per part de la justícia del seu intent de autonombramiento com a secretari, el secretari general dels socialistes de la Vall d’Albaida ha recordat que «l’aire nou que va entrar en moltes institucions en 2015 no va aconseguir a Aielo de Malferit, on el PP segueix confonent les institucions amb un vedat privat on fer i desfer al seu antull. Després d’aquesta sentència, Pinter ha d’assumir les seues responsabilitats i adonar davant una ciutadania a la qual ja no és digne de representar» i conclou que «mereixen un nou govern perquè es parle en positiu d’Aielo de Malferit i no de les ocurrències del seu alcalde».
  Lamentablement, Pinter torna a infringir, una vegada més, la il·legalitat. Per al portaveu municipal socialista, Juanra Espí, «l’actuació de Pinter no mereix una altra qualificació que “caciquil” en considerar que els mitjans públics són seus i intentant perpetuar-se en una espècie de “dinastia familiar” a la vista de tots els fets». Per a Espí «Les decisions en política tenen conseqüències i les deu assumir; el d’avui no és cap recurs sinó una sentència judicial per molt que el PP intente maquillarlo i seguir mentint als veïns d’Aielo de Malferit que són els que hauran de carregar amb les costes judicials del procés».

  Per açò, els socialistes exigeixen la dimissió de l’alcalde i li transmeten al Partit Popular i els regidors sostenen el seu govern que aquestes pràctiques no es poden admetre com ha dit una jutge. L’ajuntament d’Aielo de Malferit es troba en una espiral en la qual, cada vegada que l’alcalde duu a terme una acció d’aquest tipus, involucra a més membres del seu govern en les seues pràctiques poc ortodoxes.

  Els socialistes recorda que després del recurs presentat a la Delegació del Govern i a la Direcció general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, Pinter s’ha dedicat a desqualificar-los i fins i tot amenaçar-los a presentar querella per atemptat al seu honor a través de les xarxes socials i la pàgina web de l’ajuntament, en una persecució amb mitjans públics de l’adversari polític que va culminar al gener mitjançant un escrit de vuit pàgines repartit a cada casa de la població per funcionaris municipals amb atacs personals contra el portaveu socialista, Juanra Espí.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -