Ontinyent certifica que està al dia als seus pagaments amb la Mancomunitat

L’Ajuntament d’Ontinyent està al dia al pagament de les factures correctament justificades per la Mancomunitat de Municipis. El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, ha lamentat que “haja dirigents polítics que es lien i confonguen conceptes per donar unes xifres equivocades, com ha fet el PP en altra lamentable mostra d’irresponsabilitat política a les que ens té acostumats”, assenyalava.

Sanchis ha explicat que en esta legislatura “sempre s’ha pagat en temps i forma a la Mancomunitat, i les dues últimes factures emeses no es poden computar com a deute perquè estan en període de pagament i s’abonarà quan ho autoritze la Intervenció. O és que el PP vol que paguem botant-nos la llei?”.

Pel que fa al deute de al voltant de 200.000 euros que la Mancomunitat ve reclamant a l’Ajuntament des que l’ex tinent alcalde del PP d’Ontinyent Filiberto Tortosa era President, Sanchis ha explicat que “90.000 euros són de factures que la Mancomunitat no ha justificat, i que per tant no poden ser pagades. La resta, al voltant de 110.000 euros, provenen d’altres factures de recollida selectiva de la legislatura passada, que la Mancomunitat tampoc va justificar a l’Ajuntament i que el propi Tortosa ens va dir que no calia que es pagaren”, ha recordat Sanchis.

El regidor d’Hisenda ha insistit en què “són factures que provenen de l’època en la que Filiberto Tortosa, del PP, presidia la Mancomunitat, i que es van deixar d’emetre perquè no quedaven justificades. El que fa l’Ajuntament és defensar els interessos dels ontinyentins i ontinyentines, i pagar aquelles factures que es justifiquen correctament. Estem al dia de totes les obligacions reconegudes, i voler manipular xifres per donar a entendre el contrari ens sembla una total irresponsabilitat, especialment per part de la portaveu del PP d’Ontinyent, Mercedes Pastor, que, per altra banda, no ens sorprèn, perquè no és la primera al seu càrrec que anteposa els interessos del seu partit als del seu poble”, manifestava Sanchis.

El regidor ha lamentat “que Mercedes Pastor haja permés que vinguen a Ontinyent dirigents del PP a dir mentides i malparlar del nostre poble i que, fins i tot, permeta que vinguen a donar-nos lliçons de legalitat polítics com Evarist Aznar, diputat del PP i alcalde de la Llosa de Ranes, imputat en el cas Ciegsa per suposadament cobrar sense anar a treballar”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Puig anuncia ajudes directes i immediates per als autònoms de la Comunitat Valenciana de fins a 1.500 euros davant la crisi del coronavirus

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciado que los autónomos y autónomas de …