728x90px covid-aj-onti-01

1er concurs de Micro-Relats Molí Fariner d’Agullent

La regidoria de Turisme de l’Ajuntamant d’Agullent ha convocat el I Concurs de Microrelats “Molí Fariner d’Agullent” amb l’objectiu de donar a conèixer aquest xicotet museu i fer treballar la imaginació d’aquelles persones que accepten el repte de crear una història en molt poca extensió.

Els textos a concurs han de contindre la frase “el moliner d’Agullent quedà sorprès”, han de ser originals i inèdits i l’extensió màxima serà de 1.400 caràcters. Segons ha explicat Bea Albert, regidora de Turisme d’Agullent, “els participants tenen de temps fins el 30 de setembre per a enviar el seu microrelat, un per persona, a través de la plataforma activada al facebook Turisme Agullent, on també hi ha també penjades les bases íntegres”.

Entre tots els relats presentats, un jurat seleccionarà els cinc primers classificats, que tindran tots premis. Després, les votacions populars, que tindran lloc entre el 3 i el 15 d’octubre a través del mateix facebook, triaran l’ordre de la classificació. El primer classificat obtindrà 100€ en metàl·lic i una nit d’hotel per a dues persones al Molí Fariner, la persona segona classifica tindrà dret a una sessió d’spa a Agullent per a dues persones, i el tercer, quart i cinquè classificats obtindran un lot de productes locals valorat en 20€.

Cal recordar que el Molí Fariner d’Agullent ha estat recentment declarat oficialment col·lecció museogràfica permanent de la Comunitat Valenciana. Aquest I Concurs de Microrelats “Molí Fariner d’Agullent” compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València a través del Museu Valencià d’Etnologia.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Primer festival virtual de música d’Ontinyent

Les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Ontinyent han organitzat per a aquest dissabte …