11/12/2023 - 9:29
Més

  Un tràgic accident de trànsit a la CV-60 deixa una víctima mortal i tres ferits

  Altres notícies

  El Consorci ha intervingut aquest migdia a les 13:44 h a un accident de trànsit a la CV-60, al km 14 a l’altura de Castelló de Rugat, on han xocat tres vehicles, un camió, una furgoneta i un altre vehicle que hi transportava un grup electrogen. Han quedat atrapats els conductors del camió i la furgoneta, i en esta última ha quedat incrustat part del grup electrògen, dificultant les tasques d’excarceració.

  Han actuat dos dotacions de bombers de Xàtiva i Ontinyent, i sergents d’Alzira i Gandia. Finalment els bombers han aconseguit extreure el conductor de la furgoneta, que ha sigut atés pels mitjans sanitaris, i el del camió, que ha resultat víctima mortal. Els treballs han finalitzat prop de les 16 h.

  El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L’equip mèdic del SAMU ha confirmat la defunció d’un home de 27 anys. Altres tres homes ferits han sigut assistits pels serveis mèdics i tots ells han sigut traslladats a l’hospital Francesc de Borja de Gandia. Un home, de 43 anys, presentava ferida incisa en una cama. Un altre home, de 37 anys, contusions. El tercer, un home, de 23 anys, ferida incisa en un braç.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -