Sanitaris del centre de salut II d’Ontinyent denuncien vandalisme als seus vehicles

0

Aquest matí, alguns dels sanitaris que treballen al centre de salut de l’avinguda Albaida d’Ontinyent, han denunciat a les forces de seguretat el vandalisme que han patit els seus vehicles a l’estar estacionats a una zona reservada per a ells durant la guàrdia de diumenge nit.

Segon hem pogut contrastar des de TVdigitalOntinyent amb un dels afectats, els han trencat part d’unes finestres dels vehicles estacionats, i una furgoneta estacionada a l’aparcament públic del recinte firal.

Des de la direcció d’Atenció Primària mostren la seua preocupació i la seua condemna dels actes vandàlics produïts en vehicles de personal sanitari a Ontinyent, actes que hauran d’investigar les forces de seguretat.

Des del grup polític municipal Compromís han volgut transmetre tota la seua solidaritat i suport al personal sanitari i han assenyalat que “És molt greu que després d’una guàrdia nocturna, d’una jornada més d’esforç, treball i dedicació per la salut i benestar de la nostra ciutadania, i en un moment tan difícil com el que vivim, el personal sanitari s’haja trobat amb aquestes greus mostres de vandalisme. Condemnem i rebutgem profundament aquests fets. Aquestes actituds i comportaments no tenen cabuda en la nostra societat”.

Publicitat