30/05/2024 - 14:42
Més

  Sanitaris del centre de salut II d’Ontinyent denuncien vandalisme als seus vehicles

  Altres notícies

  Aquest matí, alguns dels sanitaris que treballen al centre de salut de l’avinguda Albaida d’Ontinyent, han denunciat a les forces de seguretat el vandalisme que han patit els seus vehicles a l’estar estacionats a una zona reservada per a ells durant la guàrdia de diumenge nit.

  Segon hem pogut contrastar des de TVdigitalOntinyent amb un dels afectats, els han trencat part d’unes finestres dels vehicles estacionats, i una furgoneta estacionada a l’aparcament públic del recinte firal.

  Des de la direcció d’Atenció Primària mostren la seua preocupació i la seua condemna dels actes vandàlics produïts en vehicles de personal sanitari a Ontinyent, actes que hauran d’investigar les forces de seguretat.

  Des del grup polític municipal Compromís han volgut transmetre tota la seua solidaritat i suport al personal sanitari i han assenyalat que “És molt greu que després d’una guàrdia nocturna, d’una jornada més d’esforç, treball i dedicació per la salut i benestar de la nostra ciutadania, i en un moment tan difícil com el que vivim, el personal sanitari s’haja trobat amb aquestes greus mostres de vandalisme. Condemnem i rebutgem profundament aquests fets. Aquestes actituds i comportaments no tenen cabuda en la nostra societat”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -