11/12/2023 - 16:33
Més

  La Policia Nacional deté a un propietari per canviar-li el pany a la seua inquilina

  Altres notícies

  Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent (València) al propietari d’un habitatge, de 26 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de coaccions i violació de domicili, després de canviar-li el pany a la casa que tenia llogada a una parella per a accedir al seu interior i impedir entrar als inquilins. A més, el sospitós va traure els estris dels arrendataris al replà de l’escala.

  Els fets van ocórrer el dissabte, sobre les set i mitja del matí, quan la inquilina va intentar accedir a l’habitatge amb la seua clau, però es va adonar que no encaixava en el pany. Moments després, la dona va comprovar que algú l’hauria canviada.

  Al no poder entrar en el seu domicili, la víctima va intentar contactar telefònicament amb el propietari, però aquest no responia a les crides. Va ser en aqueix instant, quan la dona va sospitar que l’amo de l’habitatge podria ser la persona que hauria canviat el pany d’accés al domicili, per la qual cosa la víctima va abandonar el lloc i va comunicar els fets a la Policia Nacional.

  No obstant això, l’endemà, la dona va acudir de nou al seu domicili i va observar com el propietari, que es trobava a l’interior de la casa, li estava traient tots els seus estris al replà de l’escala. La inquilina va intentar entrar a la casa però pel que sembla l’arrendador li va tancar la porta amb força, trencant el marc.

  Pel succeït la dona va alertar a la Sala 091 i ràpidament va acudir una patrulla de la Policia Nacional al lloc i es va entrevistar amb el propietari de la casa, que els va manifestar que va canviar el pany perquè la parella porta diversos mesos sense abonar-li el lloguer. A més, l’home va assenyalar que el contracte va finalitzar el dia anterior.

  Finalment, els agents van detindre al propietari de la casa com a presumpte autor d’un delicte de coaccions i violació de domicili. L’arrestat una vegada sentit en declaració, va quedar en llibertat, no sense abans de ser advertit de l’obligació legal que té de comparéixer davant l’autoritat judicial si és requerit per a això.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -