19/07/2024 - 7:44
Més

  La Guàrdia Civil deté al conductor d’un vehicle que circulava amb més de 2kg de marihuana

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 25 anys en trobar-se a l’interior del seu vehicle més de 2 quilograms de marihuana quan circulava direcció Albaida.

  Aquestes actuacions es troben emmarcades dins del pla de resposta policial al cultiu i tràfic il·legal de marihuana i els beneficis d’aquest, així mateix com en el pla operatiu de resposta policial al tràfic minorista i consum de drogues, llocs i locals d’oci i diversió que la Guàrdia Civil ve desenvolupant en la feina de casa de prevenció de la delinqüència i seguretat ciutadana.
  Els agents de la Guàrdia Civil es trobaven realitzant un control en direcció a la localitat d’Albaida van procedir a donar l’alt a un vehicle.

  Davant el nerviosisme del conductor i les manifestacions espontànies contradictòries que exposava, els agents van procedir a la inspecció d’aquest. A l’interior del vehicle, davall del seient del conductor, es va trobar una bossa negra de grans dimensions en l’interior de les quals hi havia marihuana, la qual va llançar un pes aproximat de 2,174 quilograms. A més, a l’interior del vehicle es van trobar 19 bitllets amb valor nominal de 20 euros, sumant un total de 380 euros.

  Finalment, el dispositiu va culminar amb la detenció d’un home de 25 anys, i de nacionalitat espanyola per un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -