02/10/2023 - 7:01
Més
  IniciSuccessosEl SAMU estabilitza a un home amb cremades en un incendi d'habitatge...

  El SAMU estabilitza a un home amb cremades en un incendi d’habitatge a Ontinyent

  A les 6.30 hores, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) va rebre un avís sobre un incendi en un habitatge situat a l’avinguda Comte de Torrefiel d’Ontinyent. La ràpida resposta dels serveis d’emergència ha permés evitar una tragèdia major.

  Fins allí s’han desplaçat dues dotacions de bombers del parc d’Ontinyent i sergent d’Alzira on han intervingut per apagar l’incendi, on les flames afectaven un pis a la quarta planta d’un edifici de quatre altures. Com a mesura de seguretat, diversos veïns han estat confinats a una terrassa fins que la situació ha estat controlada.

  Els bombers han treballar de manera diligent i han aconseguit extinguir completament l’incendi a les 07.21 hores, evitant així que es propagués a altres habitatges i ocasionés danys addicionals.

  Una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i un helicòpter medicalitzat s’han desplaçat immediatament al lloc de l’incident. L’equip mèdic del SAMU ha realitzat diverses maniobres per estabilitzar la salut d’un home de 44 anys que presentava cremades greus com a conseqüència de l’incendi.

  Un cop estabilitzat, el ferit ha estat evacuat en l’helicòpter del SAMU cap a la unitat de Cremats de l’hospital La Fe de València, on rebrà l’atenció especialitzada necessària per al seu procés de recuperació.

  Les causes de l’incendi encara s’estan investigant per determinar l’origen i les circumstàncies exactes dels fets. Les autoritats locals han recordat la importància de prendre precaucions en l’ús de materials inflamables i en les mesures de seguretat en els habitatges per prevenir aquests tipus de sinistres.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit