19/07/2024 - 8:03
Més

  Condemnat a onze anys de presó per violar i amenaçar amb un martell a la seua parella sentimental a Ontinyent

  La sentència de la Secció Primera de la Audiència Provincial de València condemna a un home a 11 anys i tres mesos de presó per diversos delictes greus comesos contra la seva parella sentimental a Ontinyent

  Altres notícies

  Un home ha sigut condemnat a onze anys i tres mesos de presó per l’Audiència Provincial de València a causa dels delictes d’agressió sexual, amenaces i maltractament habitual comeses contra la seua parella sentimental a Ontinyent. La sentència considera agreujants de gènere i parentiu, així com un atenuant de drogoaddicció en els delictes.

  La relació entre el condemnat i la víctima va començar en 2017, però el que en un principi va ser una relació cordial, es va convertir en un calvari per a la dona. L’home va començar a menysprear, insultar, amenaçar i agredir a la víctima amb galtades, estirades de pèl, puntades i espentes, amb l’objectiu d’afeblir la seua autoestima i mantindre-la sotmesa.

  Al desembre de 2021, el condemnat va forçar a la víctima a mantindre relacions sexuals contra la seua voluntat, a pesar que ella plorava i li expressava la seua negativa. L’endemà, la dona va decidir posar fi a la relació i se’n va anar de la casa que compartien.

  Al febrer de 2022, l’home es va presentar en el taller de cotxes on treballava la víctima a Ontinyent amb la intenció que l’acomiadaren. En eixe moment, va agarrar un martell de ferro de tres quilos de pes i va amenaçar amb matar a la dona. Afortunadament, el cap de taller va intervindre a temps, evitant que el martell impactara al cap de la víctima.

  La sentència també ordena que l’home indemnitze a la seua ex parella amb 15.000 euros pels danys morals que va patir com a resultat d’aquests fets. A més, se li prohibeix acostar-se a menys de 500 metres de la víctima, el seu domicili, lloc de treball o qualsevol altre lloc on es trobe, i està prohibida tota comunicació amb ella per qualsevol mitjà durant un període de 16 anys i mig.

  Cal destacar que la sentència no és ferma i pot ser objecte d’apel·lació davant la Sala civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -