Detenen a Ontinyent a un jove amb una Ordre Europea de Detenció

0

Agents de la Policia Nacional han detingut en un carrer d’Ontinyent a un jove de 20 anys, d’origen romanés, per tenir en vigor una Ordre Europea de Detenció i Lliurament per part de les autoritats romaneses, per delictes contra la propietat.

Els fets van ocórrer en la matinada del dilluns, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091perquè es dirigiren a un carrer d’Ontinyent, on pel que sembla s’estava produint una discussió entre una parella.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van observar a una parella en el carrer i després de realitzar diverses gestions van esbrinar que moments abans havien mantingut una mera discussió de parella però que ja s’havia solucionat. Els agents no van observar cap símptoma que s’haguera produït agressió alguna.

Els policies van identificar a la parella i van poder comprovar que al jove li constava en vigor una Ordre Europea de Detenció i Lliurament interessat per Romania per delictes contra la propietat, per la qual cosa va ser detingut.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a la disposició del Jutjat Central d’Instrucció número cinc de l’Audiència Nacional.

Publicitat