29/09/2022 - 14:29
IniciSuccessosCinc mesos de presó després de ser caçat tres vegades conduint sense...

Cinc mesos de presó després de ser caçat tres vegades conduint sense carnet a Ontinyent

Un home de 41 anys ha sigut condemnat a cinc mesos de presó per conduir la seua Audi A6 pels carrers d’Ontinyent sense obtindre el carnet.

Si bé el delicte en si no està vinculat a la pena de presó, la pena es deriva del caràcter dolós de l’imputat, que ja acumula tres condemnes pel mateix fet en menys d’un any. A l’abril de 2021, aquest home ja fou condemnat pel Jutjat d’Instrucció N° 3 de Santa Fe (Granada) al pagament d’una multa de dotze mesos com a autor del delicte de conducció sense llicència, aquesta sanció encara es troba pendent. Posteriorment va rebre nova sentència el 21 de juliol de 2021, multada pel Jutjat d’Instrucció d’Ontinyent per altres 16 mesos, també incomplida a partir del termini d’octubre de 2021. Al juliol de 2021, la policia el va detindre novament al carrer Manuel Sanchis Guarner d’Ontinyent perquè realitzava maniobres estranyes i era un sospitós habitual.

Els agents van confirmar que deambulava “sabent que no tenia la corresponent llicència per a exercir l’activitat en qüestió”, tal com consta en l’atestat policial dels fets, perquè mai l’havia rebut. L’home va apel·lar contra la seua sentència de presó en primer grau, al·legant “violació de les regles del sistema legal”. Però tot i que va admetre que havia estat conduint sense llicència, el seu advocat va argumentar que no va haver-hi infracció de trànsit i que els agents ho van detindre en circulació simplement per la forma en què havia arrancat l’automòbil, argumentant així que el seu comportament alhora de conduïr no és un crim.

No obstant això, l’Audiència Provincial, després de desestimar per complet les al·legacions de l’imputat, va confirmar la sentència apel·lant a la jurisprudència en considerar que “no és necessari trobar-se en una situació d’especial perillositat, a més de conduir sense permís en vigor per a cometre el delicte”. Finalment La secció cinquena de la judicatura, en el seu comunicat, destaca que els agents que van detindre al reu el van detindre perquè el coneixien d’intervencions anteriors i havia realitzat diferents infraccions en un període curt de temps.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents