29/02/2024 - 0:17
Més

  Una jornada oberta explica els detalls sobre l’estudi d’integració paisatgística del disseminat d’Ontinyent

  Altres notícies

  Al voltant d’una vintena de representants d’associacions i ciutadans en general d’Ontinyent van participar ahir a una jornada de participació pública oberta impulsada pel Govern d’Ontinyent per tal que la ciutadania puga conèixer i valorar l’Estudi d’Integració Paisatgística del Pla Especial de minimització de l’impacte territorial en sòl no urbanitzable.

  Es tracta d’un estudi necessari per protegir el paisatge al disseminat quan es realitzen obres d’infrastructures al terme, doocument que va ser explicat pels tècnics municipals i la Regidora de Territori, Rebeca Torró, a l’Aulari de Sant Rafel del Campus Universitari, i es pot consultar tant en les dependències de l’oficina tècnica municipal, com en la pàgina web de l’Ajuntament d’Ontinyent www.ontinyent.es. La Regidora destacava que l’acte d’ahir suposa “una nova mostra de l’aposta del Govern d’Ontinyent per la participació ciutadana i la màxima transparència a la gestió”.

  Qualsevol persona interessada pot participar en el desenvolupament de l’Estudi d’Integració Paisatgística i formular observacions, durant el termini de 30 dies naturals, per mitjà de l’enquesta per al procés de Participació Pública, disponible en el Servei d’Informació Municipal (SIAM) i a la web de l’empresa redactora del Pla www.tesingenieros.com/ppp/Ontinyent/encuesta.php, tant mitjançant la pàgina web com al propi registre municipal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -