IniciSocietatOntinyent col·labora en la construcció d’una cuina escolar en Guatemala

Ontinyent col·labora en la construcció d’una cuina escolar en Guatemala

Des del passat 15 de desembre, la comunitat educativa de Trinitarias compta amb les instal·lacions d’una nova cuina escolar. Això ha estat possible gràcies al projecte presentat per Escoles Solidàries a l’Ajuntament d’Ontinyent, dins de les ajudes als projectes de cooperació finançats pel consistori en l’exercici de 2016.

Entre altres, el Ple de l’Ajuntament va destinar 6.499,00 € a aquest projecte ; sent el cost total d’11.204,64 €. La diferència ha estat assumida per la municipalitat de Trinitarias (Guatelama), l’Associació Nord-occidental d’Educadors (Ixcan- Guatemala) i Escoles Solidàries.

Segons informació del comitè del PES un total de 105 famílies es beneficiaran del projecte. La població en edat escolar a nivell primària és de 41 alumnes. Quant als docents són 2 en total. Altres beneficiaris indirectes són les persones que visiten, col·laboren i actuen en benefici de l’enfortiment del centre educatiu. La comunitat, a través d’una altra quota econòmica, ha construït per fora llocs on asseure, amb graderies de ciment i coques de ciment per protegir la base o fonamentació de l’edifici.

La regidora de Cooperació, Katty Ushiña, explicava que “cada any l’Ajuntament destina una part del pressupost municipal tant a ajudes d’emergència per a catástrofes internacionals com per a cooperació internacional, triades amb la participació d’entitats, ongs, associacions i representants polítics, i amb l’assessorament dels tècnics municipals. Ontinyent és una ciutat amb sensibilitat social i comprovar com els projectes que recolzem ajuden a eixir endavant a persones desafavorides sempre és una satisfacció”, destacava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Advertisment -

Popular