Totglobo participa al 34é Campionat d’Espanya d’aerostació

0

El pilot de Totglobo, Blai Carbonell, defensa la tercera posició de l’edició anterior al mateix temps que prepara el Mundial

Totglobo tornarà a estar present al Campionat d’Espanya d’aerostació que se celebrarà entre el 23 i el 27 de maig a la localitat portuguesa d’Alter do Chao conjuntament amb el torneig estatal d’aquest país i la Copa Iberia. L’equip de Bocairent intentarà, “almenys”, repetir el tercer lloc aconseguit en la darrera edició en una prova en la que hi ha previstos huit vols puntuables “on es mesura l’habilitat dels pilots, el coneixement dels vents i la capacitat de navegació ja que els globus d’aire calent no es dirigeixen”.

La cita servirà també com a entrenament per al Mundial que tindrà lloc a Battle Creek (Michigan, EUA) entre el 17 i el 25 d’agost. La competició més important de l’aerostació comptarà, per primera vegada, amb un valencià, Blai Carbonell, qui estarà acompanyat d’altres tres pilots espanyols entre els més de cent participants previstos. Per a encarar en les millors condicions possibles la lluita pel ceptre del món, Totglobo prendrà part a finals de juny del Campionat de la República Txeca.

Totglobo

Totglobo du catorze anys realitzant vols turístics de passatgers, principalment per la zona de Bocairent. Durant aquests anys, ha combinat l’activitat aerostàtica amb nombroses expedicions de muntanya com les de l’Aconcagua (Argentina), Mont Denali (Alaska), Pic Margarita (Uganda), Ras Dashen (Etiòpia), amb el trekking a l’Himàlaia o amb les travessies amb bicicleta per Cuba i la Patagònia.