12/06/2024 - 21:24
Més

  Ontinyent anima a consumir comerç tradicional i cultura als carrers de la ciutat

  Altres notícies

  Animar als veïns i visitants a consumir comerç i cultura als carrers d’Ontinyent. Amb aquest objectiu, les regidories de Comerç i Cultura de l’Ajuntament han unit esforços per organitzar una activitat conjunta aquest cap de setmana, que aprofita les sinèrgies de les celebracions del “Dia de Llibre” i de la campanya “Consumix Ontinyent” per a realitzar la jornada “Consumix Cultura a Ontinyent”.

  Esta jornada tindrà lloc aquest dissabte 26 d’abril a la Plaça de la Coronació, on des de les 17:00 hores  hi haurà expositors de La Llibreria, TXT Editorial i Ediciones Babylon, i a partir de les 18:00 i fins a les 20:00 hores s’afegiran tallers, animació infantil amb castells unflables, personatges disfressats, globus, pinta-cares, o llepolies.

  El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, explicava que “la idea es continuar al barri del Llombo l’animació que ja hem traslladat a les últimes setmanes als barris de Sant Josep i Sant Rafel per promoure que la gent ixca al carrer a gaudir de la ciutat i consumir en ella, però esta volta amb un matís específic com és tractar de promoure el consum de cultura amb la presència d’estos expositors locals”. Sanchis recordava que al marc de “Consumix Ontinyent” continuen repartint-se entre els 106 comerços participants les butlletes que donen dret a participar al sorteig dels 1.500 euros en xecs-regal que tindrà lloc la primera setmana de maig.

  El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, incidia en què “consumir als nostres comerços locals ara és més important que mai, cada cèntim que gastem en la ciutat és apostar per Ontinyent i pel seu futur, tots s’hem d’implicar en esta aposta pels nostres serveis”, destacava.

  Per la seua banda, el regidor  de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, explicava que esta iniciativa “encaixa perfectament amb la idea per la que estem apostant des del Govern d’Ontinyent de traure la cultura al carrer, i que aquesta no es quede sols circumscrita a les infrastructures culturals”. Calabuig Oviedo explicava també que al marc de les activitats en commemoració del “Dia del Llibre”, hui dimecres a les 20:00 hores té lloc a la Biblioteca de Sant Josep un acte de presentació de les novetats editorials que l’editorial local Ediciones Babylon disposarà a la seua pàgina web a partir del mes de maig, entre les quals destaquen contes il·lustrats, còmics i novel·les, entre d’altres.

  Calabuig Oviedo afegia que estes activitats “són una mena d’avanç del que va a ser la Setmana del Llibre a la ciutat, que tindrà lloc la setmana del 5 al 9 de maig, i per a la qual estem preparant activitats contacontes en anglès, presentacions de llibres, una exposició i la lectura conjunta de fragments de l’obra Rondalla de Rondalles”, avançava el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -