Els Juniors de Sant Josep d’Ontinyent gaudeixen del tradicional Rally i Concurs de paelles

El dissabte passat dia 8, al matí, es va obrir de nou la Kermesse en la que tots els visitants van poder comprovar que la imaginació dels equips no té límits amb els 77 jocs oferits. Ja a la vesprada, va tindre lloc una de les activitats més esperades per tots, el Rally. Enguany vam viatjar al fantàstic món d’Alicia en el país de les Meravelles, on a més de jugar, tots els equips ens van mostrar les seues disfresses ambientades a l’obra. Al final i després de superar les proves pertinents, van resultar guanyadors en la categoria A, els equips Sayumi i Kentaro i en la categoria B, els equips Guayapurna i Solimana. Així mateix els guanyadors del concurs de vestuari foren Yukon-Yenesei i Kalahari-Niagara en les categories A i B respectivament. Cal agrair la col•laboració de “La Caixa” per a aquesta activitat.

L’endemà vam gaudir d’altra entrega de la Kermesse que obria les activitats on xiquets i majors van poder jugar en els barracons i canviar els punts obtinguts per premis de la tómbola. Al mateix temps es celebrava el Concurs de Paelles, que va contar també amb gran participació i animació durant tot el matí del diumenge. Les paelles, realitzades pels xiquets amb els seus educadors, contant com sempre amb els savis consells de pares i iaios des de la barrera, van quedar d’allò més bones, i per això, el jurat encarregat d’elegir les millors, va tindre molt difícil prendre la decisió final, d’atorgant el Primer Premi, patrocinats tots per la carnisseria “Ca Conchín”, a la paella cuinada pels equips Guayapurna i Pumas del grup Mascletà. En segon lloc va quedar els equips Acamarachi, Elbrus, Parinacota i Manaslu i quant al premi a la decoració, aquest va recaure en els equips Naruto i Haruka.

Aquesta setmana es succeiran els assajos de la Dansà, que es realitzarà del dia 18 de març, vespra de Sant Josep, donant-se l’inici a la mateixa a les 18 hores des del carrer José Simó Marín, en la seua intersecció amb Furs i concloent en la base de la falla.
Aquest divendres 14 a la nit, el pati s’omplirà d’educadors i antics educadors per un sopar en agraïment a tots ells i dissabte i diumenge, dies 15 i 16, contarem altra vegada amb la Kermesse i per la vesprada amb l’espectacle del Play-Back, iniciant-se a les 17:30 dissabte i a les 19:00 diumenge. També i a les 17:00 h al camp del Clariano es disputarà l’encontre entre l’Ontinyent C.F i el Elche Ilicitano, partit d’homenatge als Juniors on els nostres fallers majors realitzaran la treta d’honor.

Ja el dia 18 contarem amb el Concurs de Pastissos i Rebosteria, al què succeirà el sopar de tots els membres del centre Júnior en el pati de la Parròquia, per a les 22:15 iniciar-se la retreta pels carrers del barri que finalitzarà en l’interior del pati, on es celebrarà la Berbena que conclourà als sons de la marxa mora Chimo i amb la disparada d’un castell de focs artificials.

El dia de Sant Josep, s’iniciarà amb la tradicional Despertà a les 7:00 hores, para a les 10:00 donar lloc a la Missa de Campanya, que es celebrarà enfront de la falla, en el pati de la Parròquia. La Kermesse estarà oberta al llarg de tot el matí i a les 11:30 tindrà lloc una cercavila amb els fallers, que es dirigiran el temple parroquial per a celebrar la Missa Major. A les 14:00 està previst la disparada de la Mascletà i ja a la vesprada i en processó es traurà la imatge del Patró de la Parròquia pels carrers del barri. La “Nit del foc” s’iniciarà amb l’espectacle en què participen el centre de dansa Opera i alguns Juniors, seguint amb la cerimònia del “Ninot indultat”, a la que li succeirà el castell de focs artificials i la traca final, que botarà foc a la falla en l’acte de la “Cremà”. Després que els fallers i la resta de Juniors es despedisquen de “la seua” falla donant voltes sobre les seues cendres, s’iniciarà per als educadors la “festa de la granera”, que permetrà que el dia 20, el pati de Sant Josep, es trobe com si res haguera passat en tots estos dies.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Més de 170 empreses conformen l’oferta sanitària de qualitat en productosemergencias.com by ATEVAL

ATEVAL va posar en funcionament el passat 14 d’abril la seua plataforma online promocional www.productosemergencias.com, …