24/04/2024 - 4:23
Més

  Daniel Rengel, compositor de Moros i Cristians d’Ontinyent 2013

  Altres notícies

  La Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia ha nomenat com a compositor de la música per a l’acte del Pregó i Presentació de Càrrecs de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent, que es celebrará el diumenge 18 d’agost de 2013 al músic ontinyentí Daniel Rengel Salvador.

  Daniel Rengel naix a Ontinyent en l’any 1984. Comença els estudis musicals a la acadèmia Ad Libitum d’aquesta ciutat amb la professora Susana Balaguer. Al conservatori professional de música d’Ontinyent estudia amb els professors Miguel Civera, Anna Archilés i Elisabeth Ribes i en finalitzar el grau mitja, amb les màximes qualificacions, aconsegueix el premi de final de grau.

  Continua els estudis de grau superior al conservatori “Oscar Esplà” d’Alacant amb els professors Marco Smaili, Victor Bravo, Nacho Rodes i Antonio Clavel, des d’on es trasllada al conservatori superior de música “Joaquín Rodrigo” de València per a estudiar amb Antonio Galindo i Rubén Parejo, amb qui estudia actualment.

  Ha realitzat cursos de perfeccionament amb Rubén Parejo, Nacho Rodes, Carles Trepat, José Miguel Moreno i Jorge Cardoso, així com cursos de direcció de banda amb José Rafael Pascual Vilaplana, Alex Siling i Josep Martí.

  Actualment és mestre de guitarra de l’escola de música Ad libitum, membre de la banda simfònica “Tot per la música” d’Ontinyent i director de la banda jove de “Tot per la música”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -