29/05/2023 - 1:24
Més
  IniciDestacatMultitudinari adéu d'Óscar a Aielo de Malferit

  Multitudinari adéu d’Óscar a Aielo de Malferit

  Milers de persones li han dit l’ultim adéu a Óscar Martínez, que l’han acompanyat aquesta vesprada, junt a familiars, amics, i diverses autoritats, en la població d’Aielo de Malferit.

  Al voltant de les 16h ha eixit la comitiva des del tanatori de la població. Companys i amics amb corones de flors, precedint el fèretre d’Oscar, que era portat als muscles per part d’amics i familiars fins a l’esglèsia. Allí milers de veïns han acudit per dir-li l’últim adéu.

  Amics, familiars, personalitats polítiques i futbolístiques han acompanyat el cos sense vida del jugador de la FEBO, on destaquen el presiden del València, Amadeo Salvo, Luis Ortiz, el conseller del València Juan Cruz sol, o el vicepresident de l’Ontinyent Salva García entre altres.

  També s’han desplaçat fins Aielo de Malferit autoritats polítiques d’Ontinyent com Pepe Pla, Filiberto Tortosa, José Antonio Calabuig Oviedo, i Miguel Ángel Mullor.

   

   

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit