12/04/2024 - 14:19
Més

  TV Digital Ontinyent emetrà en directe la Festa per l’Educació del 29 de març

  Altres notícies

  El proper dissabte 29 de març es celebrarà una Festa per l’educació publica a Ontinyent per reivindicar l’escola publica, de qualitat i en valencià, que començarà a les 17h des de la rotonda dels Moros i Cristians (a la part de baix de l’Avinguda Daniel Gil d’Ontinyent) que anirà fins al aparcament de la sala Gomis (Multiusos) on es desenvoluparan tallers, xarrades i actuacions musicals que començaran al voltant de les 18h.

  Aquesta festa ha estat organitzada per la Plataforma PROU i l’ajuntament d’Ontinyent per defensar els atacs que està sofrint l’educació. L’alcalde de la ciutat Jorge Rodríguez, així com el Regidor d’Educació Pepe Pla han coincidit en assenyalar que “Davant els atacs que s’estan fent a l’educació només podem alçar la veu i reivindicar, perquè si callem de segur les retallades van a continuar”.

  Des de la Plataforma PROU, Silvia Urenya incidia en la necessitat “d’actuar junts front a aquests atacs. No té cap sentit actuar per separat quan el problema és el mateix per a tots. No volem cap supressió a les nostres escoles. Ara més que mai és el moment per a estar units i fer-hi front”, explicava.

  A la festa reivindicativa s’hi ha afegit la plataforma MildeNou que aplega els treballadors afectats per l’ERO de RTVV. Membres d’aquesta entitat col·laboraran en la presentació i conducció de les activitats, i donaran a conéixer també les seues reivindicacions per a recordar la necessitat de tindre uns mitjans de comunicació públics, de qualitat i en valencià. A més la periodista de Ràdio Nou Reis Juan i l’ontinyentí David Mollà conduiran i presentaran les actuacions, i donaran pas a les intervencions previstes en l’acte que aniran a càrrec de la Plataforma Prou, de la inspectora d’educació Tudi Torró, d’un representant de la plataforma MildeNou, i de Vicent Partal, director de Vilaweb.

  Emissió en directe

  Gràcies als nostres patrocinadors web No Mas Vello Ontinyent, el nostre proveedor d’internet Ontitel, i sistemes Quadux, TVdigitalOntinyent emetrà en directe el concert en col·laboració de Vilaweb Ontinyent i Mildenou.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -