12/05/2024 - 23:09
Més

    Rebeca Torró formarà part de la delegació valenciana al 40 congrés federal del PSOE

    Altres notícies

    La secretària general d’Ontinyent, Rebeca Torró, formarà part de la delegació dels socialistes valencians en el 40 Congrés Federal del PSOE que se celebrará a València del 15 al 17 d’octubre. L’esdeveniment servirà per debatre la ponència marc, així com l’elecció de la composició de l’ Executiva i el Comité Federal, entre altres òrgans.

    Torró, secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, figura dins de la llista unitària de 61 delegats i 3 suplents que representarà a la província de València. En total, el PSPV aportarà 108 delegats al Congrés Federal del PSOE.

    Rebeca Torró ha manifestat que “és un plaer formar part de la llista única de companys i companyes que representarem a la província de València en en Congrés Federal. En el meu cas, és un motiu d’orgull poder representar als companys d’Ontinyent i també de la Vall d’Albaida. Hem de celebrar també que es convoque a València com una mostra de la fortalesa i representativitat de la nostra Federació. Els socialistes hem demostrat, amb Pedro Sánchez en el Govern d’Espanya, i Ximo Puig en el de la Comunitat Valenciana, que sabem gestionar crisis com les que estem travessant. Ara, en aquest congrés -amb el lema d’”Espanya avança”-, hem de dissenyar les bases per oferir un millor futur. Si alguna cosa ha demostrat la pandèmia és que les tesis socialdemòcrates són més útils que mai per a la societat.”

    Torró ha destacat també que “en l’àmbit de partit, els socialistes estem més units que mai per acarar el futur amb líders com Sánchez o Puig. Necessitem persones sensates que sàpiguen asumir -amb responsabilitat- decisions difícils però necessàries. Tant un com l’altre representen aquests valors dins del partit i en els seus executius respectius”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Joves promeses i equips adults del Club Triatló Ontinyent sobresurten al Triatló de Bétera

    🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ Gran actuació dels nostres triatletes aquest cap de setmana al Triatló de Bétera! Amb representació en totes les categories i destacables resultats en la Lliga de Clubs. Felicitats a tots els participants!
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -