29/05/2023 - 1:48
Més
  IniciOntinyentL'associació lligam organitza una festeta familiar per la lactància materna

  L’associació lligam organitza una festeta familiar per la lactància materna

  Amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, Lligamha organitzat per quart any consecutiu  la fesTETA de la lactància en el parc Mestre Ferrero d’Ontinyent el pròxim diumenge 6 de setembre.

  A les 10.30h es donara l’obertura i benvinguda amb una cercavila familiar on els xiquets poden portar instruments o articles cassolans per acompanyar a la música. A les 11h la diversió està assegurada de la mà de Màsters amb les  ballarines Paloma Gandia i Paloma Tortosa, amb els seus mini artistes Alberto i Joana qui faran ballar a tots amb música i moviments adaptats per als bebés i xiquets.

  A les 12 h començarà el contacontes de Inma Bas “IMMAGINANT ” que s’encarregarà  de transportar-nos al món dels somnis i les aventures. Al corredor central del parc Mestre Ferrero hi haurà un gimnàs de psicomotricitat i estimulació per a bebés. Simultàniament hi hauràn tallers per a xiquets de pintacares, globoflèxia, manualitats.

  Aquest any com a novetat, s’instalarà un photocall,  on trobaran missatges per a triar divertits, dolços i reivindicatius.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit