L’associació lligam organitza una festeta familiar per la lactància materna

0

Amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, Lligamha organitzat per quart any consecutiu  la fesTETA de la lactància en el parc Mestre Ferrero d’Ontinyent el pròxim diumenge 6 de setembre.

A les 10.30h es donara l’obertura i benvinguda amb una cercavila familiar on els xiquets poden portar instruments o articles cassolans per acompanyar a la música. A les 11h la diversió està assegurada de la mà de Màsters amb les  ballarines Paloma Gandia i Paloma Tortosa, amb els seus mini artistes Alberto i Joana qui faran ballar a tots amb música i moviments adaptats per als bebés i xiquets.

A les 12 h començarà el contacontes de Inma Bas “IMMAGINANT ” que s’encarregarà  de transportar-nos al món dels somnis i les aventures. Al corredor central del parc Mestre Ferrero hi haurà un gimnàs de psicomotricitat i estimulació per a bebés. Simultàniament hi hauràn tallers per a xiquets de pintacares, globoflèxia, manualitats.

Aquest any com a novetat, s’instalarà un photocall,  on trobaran missatges per a triar divertits, dolços i reivindicatius.

Publicitat