13/07/2024 - 11:00
Més

  L’Ajuntament d’Albaida acomiada als becaris de “La dipu et beca”

  Altres notícies

  L’alcaldessa accidental, Eva Tormo, s’ha acomiadat aquest matí dels becaris que van ser seleccionats per realitzar les pràctiques formatives a l’ajuntament d’Albaida durant aquest estiu mitjançant el programa la “Dipu et beca”. Tormo assegura que han realitzat un treball molt eficaç i que cada vegada són joves molt més competitius amb les seues tasques. A més, Eva Tormo afegeix que per a l’Ajuntament d’Albaida “ha suposat un esforç adherir-se un anys més a aquest programa, però sens dubte mai deixarem de fer-ho ja que per als estudiants d’universitat i cicles formatius és una gran oportunitat per conèixer de ben a prop el treball d’un ens públic, les relacions laborals, entendre la burocràcia del món laboral, així com, ampliar d’experiència els seus currículums en aquests moments difícils que estan vivint molts joves que estan acabant els seus estudis superiors”.

  FotoBecarisambEvaTormoPer als joves becaris és, sens dubte, una feina que realitzen amb molt d’entusiasme perquè es troben al seu poble, rebent una gratificació econòmica i que a més a més arriben a conèixer el treball que es viu als ajuntaments i també a les administracions públiques. Unes pràctiques formatives que potencien allò que han rebut a la universitat i ho traslladen al món laboral. Tot i que, ells reconeixen que la situació laboral actual és precària, aquestes pràctiques els fa establir un xicotet contacte amb el món laboral.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -