21/04/2024 - 16:14
Més

  La ONCE instal·la a Ontinyent el seu nou model de quiosc

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha assistit aquest divendres juntament amb el director d’agència de la ONCE a la zona, Simón Costa, a l’estrena del nou quiosc de la ONCE a l’Avinguda Daniel Gil ciutat, que substitueix al que venia ocupant el mateix espai des de fa més de 30 anys, i que hui estava en ús per part del venedor Carlos Costa.

  Jorge Rodríguez felicitava l’ONCE per la iniciativa, “que conflueix amb la línia que venim impulsant des del Govern d’Ontinyent de fer una ciutat més accessible per a totes i tots”. Segons explicaven els representants de l’ONCE a l’Alcalde, “són uns quioscos més accessibles i còmodes, tant per al venedor com per al client, amb una rampa d’accés i finestretes a diferent altura, enllumenat nocturn, més espai expositiu, decoració amb frases en braïlle i en definitiva un format més modern i harmònic amb el paisatge urbà”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -