18/04/2024 - 12:20
Més

    El PP apunta a la falta de gestió i poc pes polític com a motius principals perquè À punt no retransmeta l’Entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent

    Altres notícies

    Falta de gestió, poca o escassa planificació i una bona dosi de pèrdua de pes polític. Aquests són, segons el PP d’Ontinyent, els motius principals que han provocat que la televisió pública dels valencians, À punt, dominada i dirigida pels socialistes, es negue a retransmetre l’Entrada, l’acte més espectacular de les nostres festes de Moros i Cristians.

    Per als populars d’Ontinyent és absolutament vergonyós que els que tant van criticar la manipulació de la televisió pública estiguen superant amb escreix les seues crítiques anteriors fins al punt que, la venjança cap als quals abans eren del seu color polític i ara no, estiga perjudicant a Ontinyent en diversos àmbits i ara també a la promoció de les seues festes, màximament després de l’aturada a causa de la pandèmia.

    Per al PP ontinyentí el més important és planificar i gestionar bé i cap d’aquestes dues coses sembla que s’estan fent des de fa temps a l’Ajuntament d’Ontinyent. No és possible, expliquen des del PP, que a un mes de l’entrada s’estiguen realitzant les reunions, quan la data del 26 d’agost, dia de l’Entrada d’Ontinyent, hauria d’estar tancada en la graella anual de la programació de À punt des de primers d’any, tal com sí que ho està l’Entrada d’Alcoi.

    D’altra banda, i pel que respecta a la promoció de la nostra Entrada de Moros i Cristians, els populars apunten que per a proporcionar amb major rellevància la retransmissió, a més dels acords amb les empreses locals i la seua retransmissió per facebook, podria concretar-se amb alguna cadena privada , com per exemple La 8 Mediterrani, cadena amb emissió en tot el territori valencià, negociant la seua connexió a nivell nacional en 13TV, donat l’escàs impacte d’audiència de À punt.

    El PP s’ha referit igualment al sectarisme polític amb el qual està actuant el PSOE del Botánic, del qual també forma part Compromís i recalcat la necessitat que els socialistes d’Ontinyent exigisquen a la direcció socialista de À punt que rectifique i retransmeta l’Entrada d’Ontinyent.

    Finalment, comenten els populars, sembla que algú té interés a esborrar del mapa Ontinyent. És trist, diuen des del PP, assistir a aquesta cascada de despropòsits i menystinc cap a Ontinyent i la seua gent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -