Incendien la seu d’ACIF

0

L’Agrupació Contra Incendis Forestals de la Vall d’Albaida va denunciar ahir que la seua seu va sofrir un incendi intencionat, i amb danys materials de més de 15.000€, on l’agrupació el relaciona amb el fet d’una alerta realitzada el diumenge passat per informar de què l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins anava a disparar un castell de focs d’artifici en una jordana d’alt risc forestal.

El foc es va produir al voltant de les 18h del dijous. Segons ha explicat el col·lectiu, el fet de trobar una botella amb restes de gasolina fa pensar en la intencionalitat del sinistre, on afortunadament no va tindre més conseqüències gràcies a la intervenció dels Bombers d’Ontinyent.

ACIF disposa de diferents materials per a l’exitinció d’incendis, entre els quals figuren dos vehicles d’extinció i un camió cuba, i altre vehicle amb dipòsit d’aigua. Un d’aquestos vehicles és propietat de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida que està cedit a l’Agrupació. L’organització ha demant al president de la Mancomunitat Juan Puchades que els facilite un local per traslladar el vehicle i la resta del material que s’ha pogut salvar de les flames.

Mitjançant un comunicat remarcaren l’atac després de que diumenge passat alertaren a altra organització del 112 per informar del llançament d’un castell de focs d’artifici a Fontanars dels Alforins. Des de l’agrupació també afirmen que un veí de Fontanars també ha sofrit amenaces per gent del municipi que creia que havia cridat al 112 per alertar.

Publicitat