29/03/2024 - 14:14
Més

    Ximo Puig: “A l’única cosa que li han de tindre por els valencians és a què continuen governant Fabra i el PP

    Altres notícies

    El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat que a l’única cosa a la que tenen por els valencians en aquests moments “és que a la Comunitat continuen governant Fabra i el Partit Popular ja que és el partit que ha portat a la ruïna a aquesta autonomia després de vint anys en el govern”. D’aquesta forma responia hui a Ontinyent el líder dels socialistes valencians a les declaracions del president de la Generalitat en FAES. Puig, que també ha insistit que l’únic problema real que tenen els valencians és “el 30% d’atur, el 30% d’exclusió social i el 35% de deute que ha aconseguit Fabra per a la Comunitat”, ha posat Ontinyent com exemple “de com els valencians podem canviar les coses des del consens i el progrés, poc a poc, amb esforç i treballant junts”.

    Puig participa hui i demà a la capital de La Vall d’Albaida a les jornades “Si hi ha opció”, emmarcades a l’Escola d’Estiu dels socialistes valencians, que aborden diferents aspectes sobre la reforma constitucional, i que compten amb destacades personalitats del món de la política i el periodisme. A estes jornades, que comptaven a la seua obertura esta vesprada amb prop de 200 assistents al Centre de Cultura Caixa Ontinyent, s’ha comptat amb la presència de l’ex Ministre d’Educació Ángel Gabilondo, qui ja visitara la ciutat en 2011 durant les festes de Moros i Cristians. Gabilondo incidia en què afrontar un possible canvi a la Carta Magna “és una possibilitat a abordar amb valentía, naturalitat i sense anticipar conclusions, un debat que s’està plantejant la ciutadania i sobre el que el Parlament ha de reflexionar, perquè els aspectes que requereixen una intervenció es poden abordar, i açò s’ha de fer des del consens”.

    L’amfitrió de l’acte, l’alcalde d’Ontinyent i Secretari d’Indústria dels Socialistes Valencians, Jorge Rodríguez, manifestava per la seua banda que a la ciutat “estem d’enhorabona perquè se’ns pose com a exemple d’eixe camí que hem d’emprendre amb molta humilitat, fent una reflexió profunda que ens servisca millorar el benestar dels ciutadans i ciutadanes”. Jorge Rodríguez agraïa la presencia dels assistents i els ponents, posant de relleu que comptar entre ells amb personalitats com el Secretari General del PSPV o l’Exministre d’Educació “es un luxe”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -