11/12/2023 - 15:39
Més

  Els socialistes denuncien les “martingales burocràtiques” del PP d’Aielo

  Altres notícies

  El PSPV-PSOE d’Aielo de Malferit ha denunciat públicament les “martingales burocràtiques” del Govern del PP de la localitat, per evitar tractar els pressupostos municipals de 2015 i la informació del Pla General d’Ordenació Urbana en una sessió plenària ordinària amb públic. El portaveu dels socialistes d’Aielo, Juan Rafael Espí, ha explicat que, “és evident que a les 14:15 o 14:30 hores no pot anar tota la gent que sí podria acudir a les 20:00, i tant la insistència en fer el ple extraordinari com els problemes que se’ns posa a la oposició per accedir a la documentació prèvia necessària, indiquen que Pínter i el PP tenen alguna cosa que ocultar”, assenyala.

  En primera instància, l’alcalde va convocar el dia 19 un ple extraordinari per al 22 de gener a les 14:30, tres dies després, “en una convocatòria plena de defectes de forma, de pressa i corrent, sense dictamen de la comissió informativa, quan els assumptes a tractar són d’especial importància”, explica Espí. Per tal motiu, el grup socialista va presentar el dia 20 un recurs de reposició, i davant d’això es va desconvocar la sessió per a convocar-la dilluns 26 de gener a les 14:15 hores.

  Juan Rafael Espí explicava que “el ple ordinari estava previst per al 29 de gener, només tres dies després, i eixa insistència en fer-lo extraordinari es deuria explicar al decret de convocatòria, una explicació que per llei s’ha de donar i a la que no hem tingut accés”. Això, sumat a la negativa a facilitar al grup socialista al dictamen de la Comissió Informativa, “ens ha forçat a impugnar novament el ple, perquè és una sessió important i estes no son les formes”, expliquen.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -