28/03/2024 - 19:11
Més

    “Ontinyent Participa” ja ha registrat més de 40 propostes

    Altres notícies

    Fins a 41 propostes ciutadanes han arribat ja a l’Ajuntament d’Ontinyent per ser incloses a “Ontinyent Participa”, una iniciativa del Govern d’Ontinyent que permetrà a la ciutadania elegir el destí de 375.000 euros de la partida d’inversions municipals per a 2015. Des del Govern d’Ontinyent s’ha valorat com a “molt satisfactòria” la resposta obtinguda als primers 4 dies de la denominada “fase propositiva” del procés, fase per la qual del 19 de gener al 2 de febrer els ciutadans i ciutadanes poden fer arribar les seues propostes a ontinyentproposa@gmail.com o al Registre General de l’Ajuntament.

    Per tal que una única proposta no acapare les inversions, els projectes que es presenten no podran tenir un pressupost superior a 187.500 euros, el 50% del pressupost global del programa. Després s’obrirà un període d’informació tècnica en què es valorarà tècnicament cada projecte, entre el 3 i el 16 de febrer, unes valoracions que es faran públiques, perquè entre el 17 i el 27 de febrer els consells analitzen les propostes.

    El Consell de Ciutat serà qui en una votació final decidirà el 2 de març quins són els 10 projectes que seran objecte de votació, projectes que, com a novetat, no inclouran propostes dels partits polítics del Govern. Del 3 al 7 de març es produirà una altra de les novetats d’enguany: els proposants dels projectes finalistes podran defensar-los públicament comptant amb assessorament tècnic; i finalment, del 9 al 13 de març es podrà votar tan telemàticament com en diferents espais municipals. A més a més, l’Ajuntament ha començat una campanya informativa d’exposició del projecte, que inclou la posada en marxa de la pàgina web www.ontinyentparticipa.com.

    Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat que “el camí que hem encetat per afavorir la participació de la ciutadania en la gestió dels recursos públics necessita també d’una resposta per part dels veïns i veïnes”, i per això s’ha animat a tots aquells que tinguen alguna proposta d’interès i que tinga cabuda en aquest procés a presentar-la fins al 2 de febrer.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -