Els alumnes del Rogle realitzaràn pràctiques a la cafeteria de l’extensió universitària

Els i les joves que estan participant al programa de reintegració al món social, laboral i educatiu usuaris que s’està impartint al Centre de Dia d’Inserció Laboral “El Rogle” han visitat l’Ajuntament d’Ontinyent per felicitar els Nadals i l’any nou a la corporació municipal. Els 10 joves, que acudien acompanyats per responsables del centre i del departament de Serveis Socials, eren rebuts pels regidors Rebeca Torró, Manuel Ruiz i Manuel Cuesta, que van poder degustar pastissos i dolços elaborats pels propis usuaris de “El Rogle”. Els participants d’aquest programa tenen tots entre 16 i 21 anys i no han acabat els seus estudis d’ESO.

Amb el programa de reintegració se’ls ensenya a dur a terme una tasca professional en l’àmbit de l’hosteleria i se’ls ofereix orientació laboral, però també se’ls forma en matemàtiques, llengua, literatura o geografia i història perquè aquells que en acabar vullguen reincorporar-se als seus estudis puguen fer-ho. Aquest mateix grup d’alumnes iniciaran la part pràctica del programa a finals de març, quan seran contractats durant 300 hores per l’Ajuntament d’Ontinyent per posar en marxa la cafeteria de l’extensió universitària.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Igualtat estableix les primeres visites presencials en els punts de trobada familiar

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha establit les primeres visites presencials en …

2 comentaris

  1. Avatar

    Més que de la uned es de l’extensió universitària.