29/09/2022 - 13:47
IniciSocietatEls alumnes del Rogle realitzaràn pràctiques a la cafeteria de l'extensió universitària

Els alumnes del Rogle realitzaràn pràctiques a la cafeteria de l’extensió universitària

Els i les joves que estan participant al programa de reintegració al món social, laboral i educatiu usuaris que s’està impartint al Centre de Dia d’Inserció Laboral “El Rogle” han visitat l’Ajuntament d’Ontinyent per felicitar els Nadals i l’any nou a la corporació municipal. Els 10 joves, que acudien acompanyats per responsables del centre i del departament de Serveis Socials, eren rebuts pels regidors Rebeca Torró, Manuel Ruiz i Manuel Cuesta, que van poder degustar pastissos i dolços elaborats pels propis usuaris de “El Rogle”. Els participants d’aquest programa tenen tots entre 16 i 21 anys i no han acabat els seus estudis d’ESO.

Amb el programa de reintegració se’ls ensenya a dur a terme una tasca professional en l’àmbit de l’hosteleria i se’ls ofereix orientació laboral, però també se’ls forma en matemàtiques, llengua, literatura o geografia i història perquè aquells que en acabar vullguen reincorporar-se als seus estudis puguen fer-ho. Aquest mateix grup d’alumnes iniciaran la part pràctica del programa a finals de març, quan seran contractats durant 300 hores per l’Ajuntament d’Ontinyent per posar en marxa la cafeteria de l’extensió universitària.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

2 COMENTARIS

Comments are closed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents