El Centre Ocupacional celebra la VII Volta a Peu

Més d’una vintena de centres de tota la província de València participaven hui en la VII Volta a Peu per a Persones amb Diversitat Funcional Intel·lectual d’Ontinyent, organitzada pel Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” i la Coordinadora de Centres Ocupacionals COPAVA. A la cursa acudia la regidora de Política per a les persones, Sayo Gandia acompanyada del regidor d’Educació, Óscar Borrell; del regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta i del regidor de Territori, Jaime Peris.

La regidora Sayo Gandia destacava l’esforç que any rere any fa el centre per organitzar esta volta i agraïa a tots els que col·laboren en la seua realització així als voluntaris per la seua participació desinteressada. Des del Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” es valorava positivament la bona acollida que té sempre l’activitat i agraïen la col·laboració activa de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

129 aspirants opten a 7 places de Policia Local

Un total de 129 aspirants realitzaven esta setmana proves psicotècniques per optar a 7 places …