“Entre Muntanyes” finalitza octubre amb una ruta a Salem

0

El programa de senderisme “Entre Muntanyes” tornarà a la Vall d’Albaida el pròxim diumenge després de vàries cites a la zona de l’Alcoià-Comtat. D’aquesta manera, el dia 28, el municipi de Salem serà l’encarregat de finalitzar la programació del mes d’octubre amb la ruta “la Senda dels Nevaters”.

Els participants eixiran a les 9:00 hores des de la Casa de la Cultura de Salem, on s’iniciarà la ruta fins a l’alt de la Barcella. En aquest recorregut es podrà gaudir d’un conjunt de pous, caves i neveres com la del Castellet o la del Paller, entre altres. Seguint per la font de la Barcella i el barranc de les Coves s’arribarà a la caseta del Sastre. A l’excursió també es podrà gaudir de les restes de l’antic santuari ibèric i de les del castell islàmic, datat entre els segles XII-XIII. Aquest recorregut tindrà 10 kilòmetres i 4 hores de duració aproximada, i dificultat mitjana-alta.

Cal recordar que “Entre Muntanyes” és un programa de senderisme impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat que oferirà un total de 29 rutes gratuïtes des del passat setembre i fins al mes de desembre. Encara que totes les rutes són gratuïtes serà necessari inscriure’s, fins al dijous anterior a la ruta, a través del formulari online https://goo.gl/t3RqUn o del codi QR inclòs a la cartelleria. A més es podrà trobar més informació a www.valldalbaida.com.