728×90 caixa onti estiu
Home > Economia > Dilluns de Fira substitueix Diumenge de Pasqua al calendari de festius aperturables
Imatge d'arxiu

Dilluns de Fira substitueix Diumenge de Pasqua al calendari de festius aperturables

Els establiments comercials d’Ontinyent podran obrir al públic les seues portes el dilluns de Fira, 17 de novembre de 2014, cosa que en principi no es podia fer en estar considerada esta jornada com a festa d’àmbit local, en substitució de diumenge 20 d’abril de 2014, festiu al qual la Conselleria d’Economia, Industria i Comerç autoritzava a obrir.

Segons consta a un Decret del Regidor de Comerç, Joan Sanchis, que autoritza aquest canvi, aquesta mesura es pren atès un expedient relatiu a la modificació de festius autoritzats per a l’obertura comercial a Ontinyent, que ha comptat amb el recolzament de les associacions de comerciants locals i el Centre Comercial El Teler.

En l’expedient s’explica que la festivitat local del dia 17 de novembre, dilluns de Fira, “hauria provocat el tancament dels comerços dos dies consecutius i que el dia 20 d’abril, diumenge de Pasqua de Resurrecció, festiu d’àmbit estatal autoritzat per a l’obertura comercial per la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, és un dia on els ciutadans no tenen per costum la pràctica de l’activitat comercial, sent més bé un dia d’oci i esplai en zones rurals, i per tant no provocarà cap perjuí al comerç local el fet de no obrir els comerços este dia”.

Tenint en compte tots estos factors, el regidor de Comerç ha procedit a autoritzar l’obertura al públic dels establiments comercials d’Ontinyent el dia 17 de novembre de 2014, en substitució del dia 20 d’abril de 2014, una decisió de caràcter vinculant per als comerços locals que no gaudisquen de llibertat horària. Els establiments comercials hauran d’informar adequadament al públic sobre la seua decisió de fer ús d’esta habilitació comercial i, si és el cas, de les hores en què romandran oberts, sense que puguen excedir de 12 hores d’obertura al públic.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El bus urbà serà gratuït a partir de l’1 de gener

El canvi serà a una prova per constatar quin és el millor model de gestió abans d’implantar la línia 2