25/06/2022 - 12:41
IniciSocietatCaixa Ontinyent se suma a la lluita contra la violència de gènere

Caixa Ontinyent se suma a la lluita contra la violència de gènere

El Consell d’Administració i el Comité d’Empresa de Caixa Ontinyent han volgut sumar-se a la celebració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona aquest 25 de novembre, manifestant la seua postura a través d’aquest comunicat:

“Caixa Ontinyent recolza el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, expressant el seu rebuig a la violència en qualsevol de les seues formes i la seua solidaritat amb les dones i famílies afectades.

És molt preocupant que, malgrat les declaracions institucionals, de les campanyes de conscienciació i de les mesures legislatives de prevenció i de sanció penal, els actes de violència contra la dona continuen incrementant-se cada any a tot el món i, lamentablement, també a Espanya.

I alguna cosa no s’està fent ben quan una de cada tres dones es veuen afectades en ple segle XXI, en societats que, majoritàriament, se suposen madures en democràcia i valors socials i amb una Declaració Universal de Drets Humans vigent des de 1948, confirmada per la comunitat internacional integrada en l’ONU i incorporada a les constitucions de la majoria dels països.
Urgeix, per tant, insistir en la necessitat que ens impliquem socialment en l’Eliminació de la Violència contra la Dona, i no sols mitjançant el repudi i condemna d’aquestes actuacions sinó també mitjançant una actitud més activa en la sensibilització, en l’educació, en el respecte, en el reconeixement i pràctica de la igualtat i, en tot cas, en les mesures de prevenció”.

L’entitat ha realitzat a més un concurs de #hashtags a través de les seues xarxes socials que utilitzarà amb l’objectiu de contribuir en la conscienciació i implicació de la societat.

Font: Caixa Ontinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents