2011-2012: Any sant de la Purissima

Segueixen a bon ritme les tasques de la Comissió organitzadora de l’Any Sant de la Puríssima a la qual s’ha incorporat el P. Fernando Fonts Garrigós.

Pas a pas van cobrint les diferents etapes programades entre les quals es troba, entre altres, la preparació d’una Unitat Didàctica per als Col · legis Diocesans Religiosos i per als públics a través de l’assignatura de Religió.

Així mateix es troba en fase de preparació i coordinat pel Sr Miguel Payá, el llibre del pelegrí, que remès a totes les parròquies i centres diocesans contindrà informació al voltant del Dogma de la Immaculada, la vinculació de València a la Immaculada i d’Ontinyent a la Immaculada costat del ritu del pelegrí.

La sessió d’obertura de l’Any Sant presidit per l’Excm.  Sr Arquebisbe D. Carlos Osoro, tindrà lloc el proper 7 de desembre a les sis de la vesprada. L’acte s’iniciarà des de l “Ermiteta” del carrer Sant Antoni, (el petit temple va acollir en el segle XVII la imatge de la Patrona d’Ontinyent després de ser reformada a València) amb una processó que es traslladarà a la Parròquia de Santa Maria on tindrà lloc el ritual de l’obertura, al qual seguiran les primeres Vespres solemnes i el Sant Sacrifici de la Missa oficiat pel Prelat diocesà.

Serà a partir d’aquesta jornada i fins a la festivitat de la Immaculada de 2012 quan aflueixen els pelegrins de tots els llocs de la diòcesi a guanyar el jubileu davant la imatge de la Puríssima, única patrona canònica de la ciutat. La concessió d’aquest privilegi a instàncies del propi Sr Arquebisbe de València, és motivada per la celebració del CCCL Aniversari dels solemnes festes a la Puríssima a la qual la Vila d’Ontinyent va triar com a patrona el 1642.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Consum informa que els clients no han de pagar despeses d’higiene i desinfecció en les factures

Aquest dijous, el regidor de Consum de l’Ajuntament d’Ontinyent, Nico Calabuig, ha informat del contingut …