28/03/2024 - 16:43
Més

    2011-2012: Any sant de la Purissima

    Altres notícies

    Segueixen a bon ritme les tasques de la Comissió organitzadora de l’Any Sant de la Puríssima a la qual s’ha incorporat el P. Fernando Fonts Garrigós.

    Pas a pas van cobrint les diferents etapes programades entre les quals es troba, entre altres, la preparació d’una Unitat Didàctica per als Col · legis Diocesans Religiosos i per als públics a través de l’assignatura de Religió.

    Així mateix es troba en fase de preparació i coordinat pel Sr Miguel Payá, el llibre del pelegrí, que remès a totes les parròquies i centres diocesans contindrà informació al voltant del Dogma de la Immaculada, la vinculació de València a la Immaculada i d’Ontinyent a la Immaculada costat del ritu del pelegrí.

    La sessió d’obertura de l’Any Sant presidit per l’Excm.  Sr Arquebisbe D. Carlos Osoro, tindrà lloc el proper 7 de desembre a les sis de la vesprada. L’acte s’iniciarà des de l “Ermiteta” del carrer Sant Antoni, (el petit temple va acollir en el segle XVII la imatge de la Patrona d’Ontinyent després de ser reformada a València) amb una processó que es traslladarà a la Parròquia de Santa Maria on tindrà lloc el ritual de l’obertura, al qual seguiran les primeres Vespres solemnes i el Sant Sacrifici de la Missa oficiat pel Prelat diocesà.

    Serà a partir d’aquesta jornada i fins a la festivitat de la Immaculada de 2012 quan aflueixen els pelegrins de tots els llocs de la diòcesi a guanyar el jubileu davant la imatge de la Puríssima, única patrona canònica de la ciutat. La concessió d’aquest privilegi a instàncies del propi Sr Arquebisbe de València, és motivada per la celebració del CCCL Aniversari dels solemnes festes a la Puríssima a la qual la Vila d’Ontinyent va triar com a patrona el 1642.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -