Repunt de contagis en la Vall d’Albaida

0

Lleu repunt de positius en la nostra comarca. Així es reflexen les últimes dades publicades avui per la Conselleria de Sanitat, on la comarca suma un total de 77 nous positius i una nova mort acumulada des de l’inici de la pandèmia el passat mes de març.

Entre les poblacions, Ontinyent continua sent la ciutat que més positius suma, segons les dades d’avui, es sumen un total de 30 positius, i arriba a un total de positius de 1144, i 15 morts acumulades. Amb aquestes dades la incidència acumulada es situa en 331 casos per cada 100.000 habitants.

La nova mort registrada per Covid-19 s’ha vist a l’Olleria, que arriba a un total de 4 morts acumulades, i 271 positiu acumulats. Albaida, Benigànim i la Pobla del Duc incremente 8 positius nous.

Així, aquestes dades reflexen una segona onada en la nostra comarca, i la gràfica ens demostra que no s’ha estabilitzat aquesta onada, i que podria disparar-se novament les pròximes setmanes, ja que en les festivitats de nadal poden augmentar de cara a principis de l’any 2021.

Publicitat