Ontinyent relaxarà les mesures addicionals de la Covid-19 el pròxim dimecres 9 de desembre

0

Jorge Rodríguez ha comparegut novament aquest divendres per mitjà de les xarxes socials, on ha mostrat la seva satisfacció quant a l’evolució de la Covid-19 a Ontinyent, on avui divendres solament s’han registrat 30 positius nous. Així, s’ha passat una incidència acumulada de 900 casos a 331 per cada 100.000 habitants.

L’alcalde ha repassat l’evolució de les últimes setmanes, i ha proposat ‘relaxar’ algunes mesuris. Per això, avui signaran un decret que entrés en vigor el pròxim dimecres 9 de desembre, on s’autoritzara els actes de concurrència pública, a més dels espais públics com els espais culturals, Palau de la Vila, casa de cultura i biblioteques públiques. Això si, els centres cívics estaran tancats.
Pel que fa a la piscina coberta pareixerà tancada i solament es permetrà l’ús als esportistes federats. Les instal·lacions esportives s’obriran, solament per a competicions i entrenaments d’equips federats.
Centri ocupacional i centris de dia s’obriran al públic. També s’eliminessin les balises d’ús dels parcs. Els Mercats de dilluns i diumenge es podran tornar a celebrar.

Ha conclós la seua intervenció demanant responsabilitat davant del pròxim pont de la Puríssima, especialment en la població de risc.

Publicitat