‘SOC Ontinyent’ promou el comerç local entre l’empresariat de la ciutat durant el Nadal

0

Des de l’associació s’ha proposat que el detall nadalenc siga un xec individual bescanviable en qualsevol establiment associat

L’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent SOC proposa a les empreses de la ciutat que regalen als seus treballadors i treballadores un xec per a consumir en qualsevol comerç associat SOC.

La presidenta de l’Associació, Marisa Bernabéu, explicava que aquesta iniciativa té com objectiu “fomentar el consum local i ajudar un poc al comerç de proximitat, que tan necessitat està en aquests temps tan complicats per els que estem travessant totes i tots”, remarcava.

En aquest sentit, des de l’associació s’ha fet arribar a les empreses de la ciutat la proposta que aquest any el detall nadalenc siga un xec per a cada treballador o treballadora bescanviable en qualsevol establiment associat de SOC. La data màxim per a gastar dit xec és el 15 de gener. Bernabéu incidia que “tenim una gran varietat de comerços i serveis associats el que permetrà als treballadors i treballadores que reben aquest detall de la seua empresa poder comprar o consumir en la ciutat” perquè l’objectiu d’aquesta iniciativa és “que ens unim, que ens recolzem els uns amb els altres, perquè si a les empreses d’Ontinyent els va bé, a nosaltres, els comerços i serveis també ens anirà bé també”, remarcava.

Cal recordar que l’associació SOC està formada per una gran diversitat de comerços i empreses de serveis entre les que s’inclouen sectors com l’alimentació, restauració, subministres per a l’hostaleria, clíniques dentals, herboristeries, tallers d’automoció, gestories, assessories, agències de viatges, tendes de roba, sabateries, tendes de complements, joieries, informàtica, telefonia, electrodomèstics, fotografia, decoració, òptiques, estètiques, perruqueries i perfumeries, centres veterinaris, papereries, entre d’altres.

Publicitat