Ontinyent inicia aquest dilluns la Fase 1 repartint mascaretes

0

L’Ajuntament d’Ontinyent començarà aquest dilluns la Fase 1 procedint al repartiment de 40.000 mascaretes de producció local entre la població. Estes mascaretes, que seran repartides gratuïtament en 16 edificis públics a raó d’una per persona empadronada al municipi, són mascaretes higièniques o de barrera, encarregades per l’Ajuntament a les empreses del clúster tèxtil sanitari que impulsa junt a la patronal Ateval. Porten la marca «Textil Ontinyent», estan elaborades segons els estàndars de la norma UNE 0065:2020 i resisteixen un mínim de 5 llavats.

Des del Govern ontinyentí que encapçala Jorge Rodríguez s’ha destacat que «hem avançat i som dels pocs municipis de més de 30.000 habitants de la província que passem a fase 1, però no volem tornar arrere i sí seguir avançant», manifestaven. A tal efecte, l’Ajuntament distribueix gratuïtament estes mascaretes per protegir a la ciutadania de manera gratuïta i apostant pel producte local, facilitant a més l’accés als edificis públics, on no es podrà entrar sense mascareta.

Les persones encarregades del repartiment comptaran amb una nova app d’ús intern habilitada pel departament d’informàtica, que permetrà contrastar de manera immediata amb la presentació del DNI si la persona que replega està empadronada actualment al municipi i si ha replegat o no la seua mascareta, i, al seu cas, les de la persona o persones que puguera tindre al seu càrrec.

Publicitat