16/06/2024 - 16:25
Més

  800 persones assisteixen a les projeccions de “cinema al carrer” de Poble Nou

  Altres notícies

  800 persones han assistit a les projeccions de cinema al carrer a Poble Nou, una iniciativa impulsada per l’Associació de veïns de Poble Nou amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent. Un total de 4 sessions on han acudit alrededor de 200 persones per sessió, xifra que la regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, ha destacat com a “tot un èxit per als veïns del barri i per al plantejament de la programació de Cultura de Barri, amb la que es pretén potenciar que les associacions realitzen activitats al carrer amb la col·laboració de l’Ajuntament en aspectes tècnics o d’equipament”, assenyalava.

  Durant aquestes sessions, s’han projectat tres documentals realitzats per ontinyentins: “El naturalista per l’amazònia” presentat per David Gironés i Dario Sancho; “L’any 10. L’emigració de la Vall d’Albaida a l’Argentina presentat per Casimir Romero i Sergi Vidal (projectat a la plaça de l’antic Cine Pere, tancat en 1967); i “les mamàs belgues” presentat per Joan Torró en el dia del 81 aniversari de l’inici de la Guerra Civil Espanyola. L’última projecció s’ha realitzat aquest dimarts i ha sigut de la pel·lícula “Els viatges de Gulliver”, la segona pel·lícula animada de la historia, produïda en 1939.

  Des de l’Associació de veïns de Poble Nou mostraven la seua satisfacció ja que “les projeccions a la fresca han estat un gran èxit. Hem oferit un sopar a les 21 i una projecció a les 22 i les persones que es van arrimar només havien de portar el sopar i les ganes de passar una estona a la fresca. Joves i majors estem il·lusionats i seguirem treballant perquè el barri estiga en el lloc que es mereix, amb el reconeixement que com a casc antic ple d’història li pertoca”. Des de l’associació s’agraïa l’assistència del públic, la presència dels autors dels documentals i el suport de l’Ajuntament i la comparsa Benimerins en la infrastructura.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, apuntava per la seua banda que “juliol és un mes ideal per a la programació d’activitats culturals a l’aire lliure, i des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a entitats com l’Associació de Veïns del Poble Nou que s’impliquen en fer accessibles les seues activitats al carrer i de manera gratuïta per a tot tipus de públic als diferents barris, un treball al que sempre comptaran amb el suport de l’Ajuntament”, destacava el regidor.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -