Novetats en la 6a edició del Concurs de Curtmetratges ACURTA’T d’Agullent

0

La sisena edició del Concurs de Curtmetratges Vila d’Agullent, ACURTA’T,  ha canviat de dates, de manera d’inscriure’s i de premis. Els participants al concurs tindran com a data límit per apuntar-se el 28 d’octubre del 2016 i ho han de fer mitjançant la web de MOVIBETA (http://es.movibeta.com), una plataforma d’internet especialitzada en concursos i festivals audiovisuals.

El nombre de premis de l’Acurta’t d’Agullent també ha crescut i s’han incorporat noves categories. Així els premis de l’Acurta’t 2016 són: Millor curtmetratge: 400€/ Segon millor curt: 200€/ Millor interpretació: 100€/ Millor curt local: 100€/ Premi del públic : 100€

La temàtica dels curtmetratges a concurs és lliure, podran durar un màxim de 10 minuts i un mínim d’1 minut i com és tradició a l’Acurtat, en cada obra haurà d’aparèixer una al·lusió visual, escrita o en el diàleg a Agullent. Els curts podran ser muts o amb so incorporat, essent el valencià la llengua principal.

Segons ha explicat Mª Ángeles Campos, regidora de Joventut, a tots els curtmetratges ha d’aparèixer una al·lusió a Agullent, “però això no vol dir necessàriament que isquen imatges del poble, sinó que el nom del nostre poble pot ser anomenat en el diàleg, o pot aparèixer escrit, per exemple,  en un paper que aparega al damunt d’una taula, en una de les escenes”, comenta. “Tots els curts a concurs es projectaran a una gala que tindrà lloc a les primeries de novembre, i en el seu transcurs es lliuraran els premis”.

Font: Ajuntament d’Agullent

Publicitat