Alberto García serà el nou regidor del PP d’Ontinyent

0

Alberto García Juan serà el nou regidor del Partit Popular en l’ajuntament d’Ontinyent, després de la baixa com a edil presentada la setmana passada per part de José Luis Climent.

Alberto García, autònom de professió i que regenta una lampisteria al barri de Sant Rafael, és una persona coneguda en el barri tant des del punt de vista professional com per la seua implicació com a membre de l’associació de comerciants i també de festes.

El nou regidor dels populars era el número nou de la candidatura del PP a les Eleccions municipals de maig de 2015, i ocuparà el càrrec en quedar vacants els llocs de Manuel Bartual i Eugenia Pastor, 7 i 8 de la llista respectivament.

L’entrada del nou regidor al grup municipal del PP es va tractar ahir en la reunió executiva dels populars, manifestant-se per part dels assistents el millor dels desitjos per a Alberto García com a nou regidor i membre del grup popular en el qual està a partir d’ara Mercedes Pastor com a Portaveu i regidora de Cementeri i Paco Penadés com a regidor d’Enllumenat.

Alberto García va afirmar estar il·lusionat i orgullós amb el nou càrrec de regidor al quual aportarà el millor d’ell mateix. Garcia va agrair, a més, el suport i ànim rebut per part dels companys de partit i va afirmar tindre moltes ganes de treballar per a recuperar la confiança dels ciutadans pel projecte i equip humà del Partit Popular a Ontinyent.

Pel que fa a la seua incorporació al grup municipal del PP, es preveu que siga efectiva en el ple del pròxim mes d’octubre.

Font: Partit Popular d’Ontinyent