28/02/2024 - 23:09
Més

  Indignació a Bellús amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

  Altres notícies

  L’edil Susana Navarro denuncia que per començar amb el període vacacional no és motiu de retallades en sanitat, i és que com indica Navarro “hui divendres 1 de juliol, els veïns i veïnes de Bellús acudeixen al centre de salut, com un divendres normal, en la localitat i es troben sense servei de metge d’atenció primària”.

  Bellús és un municipi de poc més de 300 habitants amb problemes de despoblament des de fa ja diversos anys i amb una població envellida que té dificultats per a desplaçar-se al centre de Salut de referència que és el de Benigànim.

  Sense avís previ a l’Ajuntament i sense comunicació oficial als veïns la Conselleria de Sanitat ha eliminat els 3 dies, els dilluns, dimecres i divendres, que realitzava l’atenció mèdica a dos dies, dimarts i dijous, igual que en el servei d’infermeria que abans de la pandèmia venia tots els dies de dilluns a divendres i ara es venia prestant dilluns, dimecres i divendres, i sense saber si es continuarà prestant aqueixos dies o es modificarà.

  L’Alcaldessa Susana Navarro juntament amb tota la corporació municipal estan molt preocupats per aquesta situació i fa dues setmanes van començar a recollir signatures per a sol·licitar que es tinga el servei d’infermeria tots els dies com ja es venia prestant fins ara, en desconeixement del canvi que s’anava ha fer en l’horari del servei de metge d’atenció primària.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -