29/05/2023 - 1:31
Més
  IniciOntinyentEl pròxim dijous es celebren diferents activitats per conmemorar el Dia Mundial...

  El pròxim dijous es celebren diferents activitats per conmemorar el Dia Mundial del Cor

  L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Sanitat, inicia el pròxim dijous 27 de setembre a les 18:30 hores les activitats per commemorar el Dia Mundial del Cor. La programació començarà amb una conferència sobre “Noves teràpies per a controlar el colesterol” en el Centre Cultural Caixa Ontinyent a càrrec del Dr. Víctor Girbés, president de l’Institut Valencià del Cor (INSVACOR) i cardiòleg de l’Hospital General Universitari de València. Així mateix, dissabte 29 de setembre a les 09:30h se celebrarà la II ruta saludable que començarà al passeig de Benarrai.

  La regidora de Sanitat, Matilde Francés, ha explicat que “hem organitzat estes activitats per tal de conscienciar i posar així el focus d’atenció en la importància de viure d’una manera més saludable perquè inclòs els canvis més xicotets tenen una incidència beneficiosa en el nostre cor”. Cada any moren 17,5 milions de persones com a conseqüència de la malaltia cardiovascular (ECV) que inclou malalties cardíaques i cerebrovasculars. Hui en dia, es la primera causa de mort en tot el món i les estimacions xifren que en 2030 augmentarà fins als 23 milions.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit