22/02/2024 - 2:43
Més

  Denuncien una pediatra de l’Hospital d’Ontinyent per negar fer un test d’antígens a un xiquet

  Els pares censuren el tracte i l'actitud «negacionista» contra les vacunes de la professional mèdica, segons relaten en la denúncia presentada en el centre hospitalari, així com que la pediatra tampoc li realitzara al menor altres proves per a descartar altres malalties.

  Altres notícies

  Una família ha denunciat a una pediatra de l’hospital d’Ontinyent que es va negar a fer-li la prova diagnòstica de covid a un xiquet amb símptomes i en contacte amb dues persones positives per coronavirus.

  La mare va exposar la situació a la pediatra i li va comunicar que el xiquet havia estat en contacte amb dues persones positives per covid, a més de tindre febre, i vòmits, per la qual cosa va demanar que li realitzaren la prova.

  Segons la família, la pediatra es va negar a practicar-li una prova d’antígens i va etzibar a la mare: «Vols que el teu fill tinga covid per a tindre’l tancat una setmana a casa».

  La mare també ha denunciat l’actitud «negacionista» de la pediatra, que li va dir que la pandèmia i el procés de les vacunes és «un circ» i que ella no anava a participar «d’aquest circ dels antígens que és un negoci del Govern». També li va recriminar a la progenitora la seua suposada desinformació sobre la covid.Segons la família, la pediatra li va diagnosticar una faringitis.

  Davant el succeït, la mare va tornar a l’hospital a les 10 del matí, una vegada acabat el torn d’aquesta doctora per a que l’atenguera un altre pediatre, qui si li va realitzar la prova diagnòstica, amb resultat negatiu.

  La família afectada denúncia la «falta de respecte i educació» de la pediatra, C.A., de la qual assenyala que ja es va veure implicada en una altra polèmica quan exercia a Torrevella, on va ser imputada per homicidi imprudent d’un bebé, després d’admetre llavors davant el jutjat que mancava de l’especialitat i de l’homologació del títol de pediatre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -