16/04/2024 - 21:23
Més

    Rodríguez aposta per la “reindustrialització intel.ligent” per fer front als efectes de la globalització

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent intervé en l’acte de seguiment del Pla de Suport al Sector Tèxtil finançat pel fons europeu FEAG

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat l’aposta per una “reindustrialització intel.ligent” a la ciutat i la comarca com la línia a seguir davant els efectes de la globalització al teixit productiu de la zona. Rodríguez feia estes declaracions aquest matí al Centre SERVEF de Formació d’Ontinyent, on es feia un acte de seguiment dels resultats obtinguts fins ara al Pla de suport al sector tèxtil de la Comunitat Valenciana, posat en marxa en octubre de 2010, i que es troba ara al seu equador. L’acte estava presidit pel secretari autonòmic de Formació i Ocupació, Román Ceballos, que estava acompanyat per representants d’ATEVAL, UGT i CCOO, entitats a les quals el SERVEF ha encomanat l’execució de l’esmentat Pla, així com per l’alcalde de la ciutat.

    Jorge Rodríguez, al seu parlament, manifestava que “la indústria tradicional ha estat important, és important, i ha de seguir sent important a Ontinyent i La Vall d’Albaida, i per això hem de fer una aposta clara pel que millor sabem fer: innovar. Cal actuar amb intel.ligència i coneixement que la tasca no serà fàcil, però tot allò que de veritat paga la pena és allò que més costa”, destacava l’alcalde.

    El Pla de suport al sector tèxtil de la Comunitat Valenciana ha superat en aquestos moments més de la meitat del termini d’execució previst, que finalitzarà el juny de 2012. El SERVEF convocava hui la presentació dels resultats obtinguts, que estan sent molt positius pel que fa al principal objectiu, la inserció laboral dels treballadors”, segons s’apuntava a l’acte. El Pla està finançat pel Fons Europeu d’Adaptació a la Globalització (FEAG), i inclou nombroses actuacions previstes per als més de 500 treballadors acomiadats del sector, que s’estan desenvolupant principalment en les tres comarques de més predomini tèxtil: la Vall d’Albaida, el Comtat i l’Alcoià.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -